Dallas, najbolji nameštaj u Srbiji, top cene, akcije: ugaone garniture, TDF garniture, kožne garniture, klub stolovi, kreveti, dušeci, francuski ležajevi

Rent a car Montenegro Logo
Car rental Montenegro | Address Airport Podgorica 36, Montenegro BOOK

Dallas, najbolji nameštaj u Srbiji, top cene, akcije: ugaone garniture, TDF garniture, kožne garniture, klub stolovi, kreveti, dušeci, francuski ležajevi

Aerodrom Podgorica 36, car-rental-montenegro
Rent a car Montenegro | Dallas nameštaj

Dallas nameštaj

Ko smo mi?

Dallas nameštaj je najprepoznatljiviji i najkvalitetniji srpski brend i proizvođač nameštaja na domaćem tržištu. 

Dalas Nameštaj je osnovan 1990. godine u Tutinu kao porodična fabrika za proizvodnju tapaciranog nameštaja. Po osnivanju firma je rasla iz dana u dan upošljavajući sve veći broj radnika. Intenzivan ekonomski, tehnološki i investicioni razvoj preduzeća započeo je 1994. godine izgradnjom moderne fabrike za proizvodnju tapaciranog nameštaja sa najsavremenijom opremom i tehnologijom. Uporedo sa rastom kapaciteta, Preduzeće beleži i značajan rast zaposlenosti. Tokom dve decenije duge tradicije i proizvodnog iskustva, Kompanija Dallas Nameštaj stvorila je prepoznatljiv brend kako na tržištu Republike Srbije, tako i na tržištima zemalja u regionu. Danas, kompaniju Dalas Tutin Nameštaj čine: fabrika garnitura u koži, kao i maloprodajni objekti, saloni nameštaja i robne kuće.

Naša proizvodnja

Proizvodnju i usluge Kompanija obavlja u više fabrika, maloprodajnih objekata i skladišta koje čine jednu kompaktnu organizacionu celinu: maloprodajni objekti, robne kuće i skladišta u svim većim gradovima Srbije. Kompanija ima svoje sušare, savremeni vozni park sa namenskim vozilima za prevoz nameštaja do kupca i kompletnu servisnu službu.

Preduzeće je uspostavilo sistem menadžmenta kvalitetom koji je usaglašen i sertifikovan prema zahtevima SRPS ISO 9001:2001 i  IQNET, čime su se stekli uslovi za izvoz proizvoda. Sa dugogdišnjom tradicijom u izradi tapaciranog nameštaja, kompanija je u svom usponu dobitnik mnogobrojnih priznanja koja su priznata, ne samo na domaćem već i na međunarodnom planu.

Prodajni saloni

Naši prodajni saloni nameštaja se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Tutinu, Novom Pazaru i Zaječaru. Uskoro planirano otvaranje još nekoliko prodajnih salona u Srbiji.

Dallas nameštaj

U našim salonima možete pogledati sledeće vrste nameštaja koje prodajemo: ugaone garniture, TDF garniture, kožne garniture, kreveti, dušeci za krevet, francuski ležajevi, trpezarijski stolovi, klub stolovi, trpezarijske stolice, fotelje, TV komode, dnevne sobe, kuhinje itd.

Ukoliko u vašem gradu još uvek ne postoji salon nameštaja Dallas, naše proizvode možete poručiti putem telefona ili sajta.

Kako da nas kontaktirate?

Ukoliko imate pitanja za nas ili vas zanima naš prodajni asortiman i cene proizvoda, molimo vas da nas kontaktirate preko našeg sajta https://dalasnamestaj.com.

Car rental Montenegro | Contact us Car rental Montenegro - Call to action

How to contact us?

You want to book a car or you have additional questions? Get in touch with us now!