Rent a car Herceg Novi, aerodrom, centar, iznajmljivanje auta, cijena od 15 eura

Rent a car Montenegro Logo
Rent a car Montenegro | Address Aerodrom Podgorica 36, Crna Gora REZERVIŠITE

Rent a car Herceg Novi, aerodrom, centar, iznajmljivanje auta, cijena od 15 eura

Aerodrom Podgorica 36, rent-a-car-montenegro
Rent a car Herceg Novi | Montenegro, Crna Gora
REZERVIŠITE

Rent a car Herceg Novi

Ko smo mi? 
Rent a car Herceg Novi Montenegro (Crna Gora) nudi veliki izbor novih automatik i vozila sa manuelnim menjačem. Rent a Car Montenegro u Herceg Novom pruža uslugu iznajmljivanja automobila, bilo da vam je potreban auto na jedan dan, nedelju dana ili na period duži od mesec dana. Kada rezervišete automobil kod nas, ne morate brinuti o dodatnim troškovima.

Preuzimanje rent a car auta ili vozila
Rent a car automobili se preuzimaju na bilo kojoj lokaciji u Herceg Novom i Crnoj Gori (Montenegro). Molimo vas da unapred pošaljete ili javite datum i vrijeme preuzimanja vozila, kako bismo mogli da pripremimo vaše rent a car vozilo. Nema skrivenih troškova rezervacije auta i vozila. 
Rent a car Royal Montenegro vam nudi tzv. ALL INCLUSIVE uslugu, u koju su uračunati svi porezi, zeleni karton, full kasko osiguranje, neograničena kilometraža, tako da skriveni troškovi ne postoje. 

Stanje naših auta i vozila 
Sva naša vozila su u odličnom tehničkom stanju. Sva vozila koja posjedujemo su nova, redovno su održavana i kasko osigurana. Rentiranjem našeg automobila ili vozila plaćeno je i puno osiguranje od eventualne štete tokom vožnje. 

Koje tipove auta i vozila rentiramo?
Budući da želimo da zadovoljimo želje klijenata istančanog ukusa po pitanju marke automobila, naš rent a car posjeduje širok asortiman auta različitih proizvođača: Renault, Peugeot, Fiat, Mercedes, Mazda, Volkswagen, Ford, Renault, Hyundai, Opel, Toyota itd. 

Cijene rent a car usluga
Cijene rentiranja rent a car automobila i vozila su vrlo povoljne i kreću se od 15 €/dan izvan sezone. Podrška na putu Ukoliko odlučite da rentirate naša rent a car vozila, imaćete podršku 24/7 na teritoriji cele Crne Gore i EU. 

Plaćanje
Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja vozila. Procedura preuzimanja vozila je brza i ne traje dugo. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd). Plaćanje depozita nije obavezno. 

Uslovi najma vozila
Uslove najma (rentiranja) vozila možete pogledati preko ovog linka: USLOVI NAJMA.

Rezervacije
Rezervaciju rent a car auta i vozila možete obaviti putem sajta ili pozivanjem broja: +38169 77 63 61

Rezervaciju rent a car automobila i vozila možete obaviti na stranici RENT A CAR VOZILA gde možete saznati više informacija o cijenama iznajmljivanja auta tokom letnje i zimske sezone, kao i druge bitne informacije.

Rent a car Montenegro | Kontaktirajte nas Rent a car Montenegro - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da rentirate automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!