Rent a car Crna Gora, o nama, jeftina cijena, nova, vozila, 12€, 15€, 18€, 20€: Royal

Rent a car Montenegro Logo
Rent a car Montenegro | Address Aerodrom Podgorica 36, Crna Gora REZERVIŠITE

Rent a car Crna Gora, o nama, jeftina cijena, nova, vozila, 12€, 15€, 18€, 20€: Royal

Aerodrom Podgorica 36, rent-a-car-montenegro
Rent a car Montenegro | Iznajmljivanje auta u Podgorici

Rent a car Montenegro

Rent a car Montenegro
Rent a car Montenegro – želite da rentirate automobil ili neko drugo vozilo u Crnoj Gori? Na pravom ste mestu jer Rent a car Royal Montenegro nudi iznajmljivanje vozila po super povoljnim cijenama. Rent a car vozilo možete preuzeti na aerodromu u Podgorici, Tivtu ili bilo kojoj lokaciji u Crnoj Gori. Molimo vas da unapred javite datum i vreme za preuzimanje vozila, kako bismo mogli da pripremimo i rezervišemo vozilo koje želite. 

Zašto da odaberete nas?
Rent a car Royal iz Crne Gore je agencija koja posluje na crnogorskom tržištu više od 3 godine. Mi smo najbolja, najpouzdanija, najbrža i najpoštenija renta a car agencija u Crnoj Gori.

Rent a car automobili
Rent a car Royal Montenegro nudi najveći izbor novih rent a car vozila sa manuelnim ili automatskim menjačem. U našem voznom parku možete takođe pronaći skupocijene sportske i luksuzne automobile. Sva vozila iz našeg voznog parka su nova i redovno održavana. Takođe, sva naša vozila su kasko osigurana, 100% sigurna i tehnički ispravna. 

Rent a car Montenegro - cijene
Cijene rent a car usluga kreću se od 15 €/dan (evra po danu), a zavise od sezone i popusta koje nudimo. Plaćanje za rent a car usluga vrši se prilikom preuzimanja vozila, bez plaćanja depozita. Procedura preuzimanja vozila kraje par minuta. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd). 

Uslovi rentiranja automobila
Rentiranje automobila se obavlja bez plaćanja depozita. Dnevna kilometraža u lokalu (na području Crne Gore) je neograničena. Svako rent a car vozilo je kasko osigurano od svake vrste štete. 

Ostale usluge
Pored standardnog rentiranja vozila kod nas možete da koristite i usluge transfera sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, autobusa, mini buseva, kombija i limuzina. 

Kako da rezervišete rent a car vozilo? 
Rezervaciju rent a car vozila možete obaviti preko web stranice REZERVACIJA ili pozivanjem broja +381 69 77 63 61.

Rent a car Montenegro | Kontaktirajte nas Rent a car Montenegro - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da rentirate automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!